Lite om mig

Okej.. Jag antar att ni vill veta lite mer om mig? Jag vet inte riktigt var jag ska börja.. Är som ni säkert redan vet 19 år och bor i Umeå tillsammans med min fästman och vår son. Något som fick folk att reagera var att jag blev gravid när jag och fästmannen bara hade varit tillsammans i tre månader. Fick höra både det enda och det andra, har fått stått ut med massor. Men vi tog oss igenom det och mår jättebra, jag älskar vår lilla underbara familj.

Är ganska så dansgalen. Innan jag blev gravid dansade jag ungefär 6-7 timmar varje dag. Dansade/dansar allt möjligt. Balett, modernt, street, jazz. Allt! Men det jag brinner mest för är street. Började dansa när jag var sju år, det var på Umeå dansskola. Bytte sedan till Balettakademien i samband med att jag började ett dansgymnasie på Midgårdsskolan här i Umeå. Efter 1,5 år på gymnasiet blev jag som tidigare nämnt gravid och blev därför illa behandlad av en på skolan så jag blev tvungen att hoppa av. Har fått många negativa kommentarer pga det, bland annat att jag skulle vara en dålig mamma som inte har pluggat klart. Men det känns skönt att kunna knäppa de personerna på näsan eftersom jag ska ta upp studierna igen till hösten. Ser verkligen fram emot att få börja dansa igen. Men tills dess lever jag livet som mammaledig och njuter av varje sekund tillsammans med min familj.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>