Första sidan i albumet

Åh det är så roligt att sitta och grejsa med albumet. Kommer säkert att bli fint när det är klart. Det här albumet är om Melwins första månader, något säger mig att vi kommer att ha en hylla full med massa album. Kul! :)

Är det förresten bara jag som hoppas att Hanna R åker ut ikväll? Så fruktansvärt jobbig brud som trycker ner stackars lilla Joe.. Finns det ingen jävla avstängningsknapp på henne?! Ut med R, tillbaks med W! Fast jag vill ju att någon från norrland ska vinna. Helst Lars! Go Umeå! 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Första sidan i albumet

  1. Sv: Tack! hihi ja då ska du se valkarna på benen 😉 Min lilla knubbis!
    Förresten så hoppas jag också på att Hanna R åker ut ikväll. Och Lars hejar jag också på 😉 Han är nog den enda ”vettiga” i huset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>