Mindre Melwin

Det kommer inte att skrivas så mycket om Melwin i min blogg framöver. Anledningen är att jag tycker att det är några som inte har gjort sig förtjänt av att följa honom och hans utveckling. Personerna i fråga håller honom inte om ryggen när han behöver det som mest. Bilder kommer att läggas upp, självklart. Vad skulle jag annars lägga upp för bilder här på bloggen eftersom jag är med lilleman hela tiden. Men jag kommer att skriva betydligt mindre om hans utveckling. Så, nu vet ni det.

Nu ska vi ner på stan och shoppiloppa lite och vänta på att Jakob slutar jobbet.

Såg att jag missat en fråga jag fick för ett tag sedan. Vi kommer självklart att döpa Melwin. Men eftersom att kyrkor inte tilltalar mig alls så ska vi vänta tills vi kan vara ute! Det blir alltså till sommaren.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Mindre Melwin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>