Onsdag

Idag har vi varit på stan. Jag vill ha en ny garderob men hittar ju inga kläder.. Det är så konstigt att man aldrig hittar något när man ”får” köpa, men alltid hittar mycket när man inte ska köpa något. Melwin fick iallafall en ny dregglis med pippi-mönster. Annars hände inte så mycket. Melwin låg och sa ”aaaaaaaa” hela tiden så folk nästan blev rädd när vi gick förbi. Träffade roliga peeeeepz också. Bland annat min danslärare från skolan, hon fick barn bara några månader innan mig. I höst återvänder vi till midgård samtidigt, hon kommer bli min klassföreståndare. Kul att ha någon som man kan prata med om både dans och bebisar!

20120321-193255.jpg

När vi åker till Stockholm den 5e kommer jag äntligen att göra min femte tatuering! Längtar. Någon som vågar gissa vad jag ska tatuera? Det kanske inte är så svårt att lista ut hehe.

Klockan är halv åtta och lillskrutten somnade just för natten. Blir nog en tidig kväll för mig också om jag ska orka vakna imorgon när skrutten vill upp och busa.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Onsdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>