Tack Annica!

”Hej!
Jag har aldrig tidigare kommenterat men nu leker lillan glatt bredvid så jag tänkt ta mig tid att skriva nån liten rad..
Jag har följt dig sen Melwin i höstas låg i magen och jag måste börja med att säga att han är en riktigt söt kille..
En månad efter han föddes födde jag en flicka och eftersom dom nästan är jämngamla våra barn så känns det roligt att läsa om er..
När jag läser om dig så tänker jag inte på att du är en ung mamma, jag läser som att du och jag är jämnlika, vi är mammor med småbarn som klurar oss fram i föräldralandet, jag är 8 år äldre än dig och tänker inte alls på det..
Jag blir arg att andra för det svårt för dig att vara mamma, att du ställs för andra prövningar än jag som är ”lagom gammal”(vem som nu bestämt det), att du hela tiden måste försvara dig..

Försök att inte försvara dig, var mamma till Melwin för det gör du superbra..Och ingen annan skulle kunna vara det du är för han..
jag förstår att det är svårt, det är skitsvårt men låt inte andra förstöra det fina du har..

jag hoppas du myser en massa för det gör jag och det är underbart..
Jag kommer fortsätta läsa här och med glädje följa Melwin..

Kramar

P.s Min tjej har också fått ett par solglasögon..”

Tack

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Tack Annica!

  1. Fint sagt Annica! Skönt att det finns dom som fortfarande kan glädjas åt andras framgång/gläjde. Inte många som har den förmågan i dett inramade land.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>