Blåbär

20120319-130027.jpg

20120319-130042.jpg

Melwin sov länge inatt. Han somnade som sagt klockan åtta igår, vaknade vid sex imorse för att äta. Jakob gav honom en flaska innan han for på jobbet och sedan somnade lilleman om igen. Vid nio gick vi upp, pigga och glada!

Allvarligt, behöver vi verkligen mer snö? Jag tycker då inte det…

Måste bara passa på att gratulera finaste Helena som fick en prinsessa idag! Jag lär väl få en chock sen när jag får se den lilla sessan och kommer på hur stor Melwin faktistk har blivit. Hoppas ni mår bra!

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Blåbär

    • berätta för mig vart du plockar blåbär på vintern! 😉 Och ska hon köpa frysta så kan hon lika väl köpa färdigt på burk 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>