Godkväll

Melwin somnade åtta ikväll, ska bli spännande att se om han vaknar en timme tidigare eller om han ändå sover till halv åtta. Jag gissar på det förstnämnda. Sitter just nu och uppdaterar programvaran på mobilen och flyttar över alla 1763 bilder från mobilen till datorn.. Sitter även och smygäter marabou, fy mig. Båda mina killar sover. Klockan är nio. Vad ska man göra resten av kvällen? Matilda, ta med Linda och kom hit!!! Vi kan ha filmkväll och äta gott. Call meeeee  ♥ 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Godkväll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>