Finns ingen finare Bella

Självklart hade sessan på sig min skinnjacka, mössa och halsduk, hihi. -09

Spotlife kommer ligga nere en stund idag pga uppdateringar. Hörs imorgon!

_____________________________________________________________________________

Hur orkar ni? Jag måste väl få skriva vad jag vill på min blogg utan att folk ska bli spydiga. Det är väl självklart att jag blir irriterad när jag hittar inlägg som jag har skrivit på andras bloggar, och även ”svar på tal” på mina inlägg. Hur många gånger ska jag behöva skriva att ni inte alls vet vilken blogg/bloggar det är det handlar om, ni tror er veta men ni har fel. Så ge upp, det är väl inte så konstigt om ni inte hittar något om mig på den blogg som ni tror att jag menar när det är fel blogg..? Sen att kalla mig fjortis. Inte har jag väl BUS i hela ansiktet och så mycket mascara så att de har klumpat ihop sig till tre fransar? Jag skulle inte kalla någon som är hemma och myser med sin familj varje kväll, går runt i  mjukiskläder och sminkar sig väldigt sällan för fjortis. Men vill ni kalla mig för det så varsågod, tar inte åt mig. Från och med nu kan ni som kommenterar anonymt eller med fejk namn/e-post skita i att kommentera för jag kommer inte att publicera era kommentarer för dom är så onödiga.

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Finns ingen finare Bella

 1. Jävligt onödigt att dom ska klanka ner på dig bara för att dom inte har nägor vettigt att göra..tycker även att dom ska ta en titt på sig själva innan dom kallar dig massa saker.

 2. Hej!
  Jag har aldrig tidigare kommenterat men nu leker lillan glatt bredvid så jag tänkt ta mig tid att skriva nån liten rad..
  Jag har följt dig sen Melwin i höstas låg i magen och jag måste börja med att säga att han är en riktigt söt kille..
  En månad efter han föddes födde jag en flicka och eftersom dom nästan är jämngamla våra barn så känns det roligt att läsa om er..
  När jag läser om dig så tänker jag inte på att du är en ung mamma, jag läser som att du och jag är jämnlika, vi är mammor med småbarn som klurar oss fram i föräldralandet, jag är 8 år äldre än dig och tänker inte alls på det..
  Jag blir arg att andra för det svårt för dig att vara mamma, att du ställs för andra prövningar än jag som är ”lagom gammal”(vem som nu bestämt det), att du hela tiden måste försvara dig..

  Försök att inte försvara dig, var mamma till Melwin för det gör du superbra..Och ingen annan skulle kunna vara det du är för han..
  jag förstår att det är svårt, det är skitsvårt men låt inte andra förstöra det fina du har..

  jag hoppas du myser en massa för det gör jag och det är underbart..
  Jag kommer fortsätta läsa här och med glädje följa Melwin..

  Kramar

  P.s Min tjej har också fått ett par solglasögon..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>