4 månader

Lilleman somnade för natten (tror jag) för ungefär en halvtimme sedan. Rutinerna blir bättre och bättre!

Grattis till lilla älsklingen som blir fyra månader idag!

20120301-212124.jpg

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “4 månader

  1. De allra minsta brukar i regel ändra sina sovrutiner ofta under det första halvåret. Finns dom som tror att man kan skapa sovrutiner från att dom kommer hem från bb, men så funkar det INTE. Inte vi vuxna som styr när en bebis ska somna för natten. Sen så finns det så klart dom som har bebisar som somnar ganska samma tid månad efter månad. Men det kan man inte klappa sig själv på axeln för.

    Har du märkt, btw, att det finns bloggerskor som lägger deras inlägg med innehåll utifrån vad du precis bloggat om? Och alltid med en nedlåtande ton och ”jag är så mycket bättre” än vad du precis skrivit om. Kan man inte skriva sin blogg utifrån ens egna idéer så ska man inte blogga heller 😉

    • Hihihi! Det var som jag trodde… annars hade hon aldrig tagit åt sig å varit tvungen att kommentera mitt inlägg 😉 Snacka om att göra bort sig själv *s*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>