Livsfarligt

Bytte blöja på lilleplutt, men han hade andra planer. Han tänkte klättra ner från skötbordet… Livsfarligt ju! Jag höll koll på honom, ni får inte tro att jag lät honom hålla på och vända sig precis som han ville.. Kan ni förstå mig när jag säger att det inte är lätt att byta blöja på honom? Hur ska jag kunna duscha nu då? Tills idag har jag kunnat ha honom liggandes på skötbordet medan jag duschar (ni ser ju hur nära duschen är) och han har legat still och bara pratat, men nu lär det bli svårare. Hjälp! Jag får väl gå runt med skitit hår och spyfläckar på hela mig, man är ju trots allt mamma och det ska ju synas!

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Livsfarligt

  1. Ja nu får du bara ha honom i babyskyddet även om han hatar att sitta i den och säger ifrån på skarpen, som han alltid gör,
    Du får slå dövörat till, han dör inte av att ljuda av sig lite 😉 Och snart kan han ju sitta i gåstolen oxå :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>