Kan själv / dagens

För två dagar sedan kom lillskrutten på att det är roligt att hålla nappflaskan själv ♥

Vi har just tagit ett varmt bad, som vanligt tyckte Melwin att det var roligt. Sen fick han på sig bamsekläderna som han fick i julklapp. Passar ju superfint till vår stora och starka kille! Lillskrutten och lilleskutt passar bra ihop!

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “Kan själv / dagens

  1. Så duktig han är! 😉 jo minnah sover i sin egna lilla säng och det går bara bra, ganska skönt ändå! Nog för att de är jäkligt mysigt att ha hon bredvid sig också men de känns tryggare att ha hon där :)

    Haha, smart där! Ska tänka på de om en kal fläck dyker upp 😉

  2. oohhh.. kun mummin baby on sööööötti, siinä tutti-pullo suussa ja nautti kun saa syödä <3 Jättiläis halit Melwinille <3 <3 <3 <3 olisi jo viikko 9 !!!!!!

  3. Nej de är ju så de växer ju lite fort de små liven å man får i regel mycket små kläder istället för att man kanske köper något i de större storlekarna också…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>